Entrades

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Un projecte Living Lab per a Seniors en la Societat del Coneixement

L’HORT – PASSAT O PRESENT

L’Hort

More PowerPoint presentations from Dolors Solano

Al llarg de la nostra vida fem un gran consum de fruita i verdura, no sabria quantificar en kg/persona.
La nostra generació lògicament té consciència d’on provenen aquests productes, però les noves generacions estan segurs que no es cultiven al supermercat?, reconeixen l’esforç que hi ha darrere de cada peça de fruita?, de cada verdura?, coneixen algunes de les eines antigues o actuals?.
Avui en dia que trobem productes de tot tipus en la botiga, saben quals pertanyen a una temporada o una altra?, saben que els preus desorbitats en ocasions, corresponen al fet de que ens venen productes que no corresponen a l’estació en què ens trobem?.
M. Angels ens presenta en aquest treball algunes accions bàsiques, per treballar un petit hort, si escau una mica més gran, ja que disposa d’unes hectàrees de terra per a cultiu personal.
No ens oblidem dels horts urbans que tant estan proliferant en aquests dies, canviant i omplint de color el mapa dels nostres terrats i balcons.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.