El projecte

El projecte SeniorLab es una iniciativa de Citilab-Cornella, la Fundació i2cat, la Universitat de Barcelona i de la Universitat de la Gen Gran de Cornella per tal d’explorar les posibilitats de desenvolupament de les capacitats d’innovació entre les poblacions de gent gran majors de 50 anys en el disseny I la construcció de la societat del coneixement, fonamentalment en un context d’innovació respecte a la tecnologia.

La hipotesis inicial del projecte es que la gent gran pot contribuir de forma innovadora al disseny i construcció de la societat del coneixement, de la societat digital, aportant la seva experiencia I la seva memòria com un be patrimonial.

3 respostes a “El projecte”

una inciativa digna de FELICITACIONS .
Estemen Primavera de 2011, cada dia son mes nascuts als 50’s (Silvers) que son despatxats del mercat laboral, de empreses en las que han treballat molts anys.

Exemple en el mon de la banca, la principal causant d’aquestes crisis en les que la societat catalana i d’altres estem immersos.

Hi ha molt talent i experiencia darrera els que erem empleats de Bancs com ara el Central, el Hispano, avui Santander, el BBVA, Caja Postal, Banco Exterior, Banco Hipotecario i el avui BBVA (Bilbao + Vicaya + Argentaria)

Un gran EQUIP D’EQUIPS nascut d’aquest col·lectiu te un gran potencial per la dinamització integral de les eines de la Comunicació en els comerços , despatxos professionals i petits negocis en els barris i comarques de Catalunya. Oi que si ?

L@ Gràcia esta en la xarxa , impulsora de les idees educadora, facilitadora y exportadora de models i aprofitadora e impulsora de les Noves Eines de la Comunicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.