Categories
Formació Memória Projectes

MASIES EL BAIX LLOBREGAT

Cornella Masies 2

More presentations from Dolors Solano

Aquest treball de les Masies de Cornella, ha estat realitzat per M. Angels Masat.
La M. Angels i el Carles participen el Seniorlab des de fa uns anys, buscant un projecte per realitzar van anar a parar a aquest tema: Les Masies del Baix Llobregat.
Ja sabem que aquestes masies estan catalogades, referenciades o com vulguem anomenar des de fa molt temps, però que més donava, van voler veure, tocar i buscar ells mateixos tota aquesta informació.
Han realitzat un treball de recerca excepcional, que els ha portat a prendre fotografies “in situ”, parlar amb persones que han estat relacionades de manera directa o indirecta amb la masia en qüestió.
No és un treball que s’hagi realitzat en un curt temps, de fet porten un any treballant sobre aquest tema i ara comença a donar fruits.
El projecte en si els ha ajudat a adquirir un coneixement d’allò més extens, però també els ha portat a visitar: ajuntaments, biblioteques i departaments de patrimoni del Baix Llobregat, els contactes amb arrendataris i hereus de les masies també els ha proporcionat alguna que altra agradable sorpresa.
Anirem abocant els treballs tal com es vagin finalitzant, de moment us deixem el treball finalitzat sobre les Masies de Cornellà, que com deiem al començament ha estat a carrec de M. Angels Masat.

Una resposta a “MASIES EL BAIX LLOBREGAT”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.