Categories
ambiental Aprenentatge Tecnologic Cornellà de Llobregat Dones Formació General patrimoni Projectes SeniorLab

BIURE DE GAIA


La M. Angels ens parla d’un poble anomenat Biure de Gaia, és petit i tranquil, però amb una gran història darrere, en el seu castell hi ha un gran passat de germandats hospitalarias, ella ens deixa una breu història d’aquest passat i de la seva vida personal vinculada a aquest lloc.

Una resposta a “BIURE DE GAIA”

M’agrada molt la descoberta d’aquest poble. Conec una mica aquests contorns i no l’havia sentit mai anomenar. El fet que hi visquin tant pocs veïns i estiguin ben avinguts és important. A vegades en aquests llocs tancats la convivència és difícil. Ara que fa bon temps és possible que hi fem una passejada.Gràcies per la informació
Teresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.