SENIORLAB A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA
SENIORLAB A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA

SENIORLAB A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA

[showtime]

Dijous passat dia 14 de juny, Seniorlab va realitzar presentació per als alumnes de l’assignatura “Sociologia Gerontològica – Llicenciatura de Sociologia de la Universitat de Barcelona.
Per part d’aquesta assignatura: alumnes de l’assignatura anteriorment descrita, Dra. Nuria Rodriguez i Prof. Cristina Poblet.
Per part de Citilab / Seniorlab: Neus Sevilla, Rosa Garvi, Domi Toledano, Carles Carrasco, Antoni Muntanyola, Rosa Casanovas, Dolors Solano.
Nuria Rodriguez, va realitzar presentació d’aquesta col · laboració que intentem fer i del que pot representar. per als seus alumnes.
Dolors Solano, al seu torn va realitzar presentació del projecte Seniorlab i dels sub-projectes duts a terme al llarg d’aquests 5 anys.
Al finalitzar les presentacions es va obrir un curt debat sobre que representa per les persones que es troban en estat de jubilació, precisament per a les persones que es troben en aquest estat i per als més joves que tot just ara accedeixen al cada vegada més complicat món laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.