Entrades

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Un projecte Living Lab per a Seniors en la Societat del Coneixement

QUI ERA LA TERESA DURAN?


Ahir va tenir lloc la presentació del treball realitzat per Carlos Alfonso Duràn, sobre la vida de la seva tia Teresa Durán.
L’acte es va realitzar en la residència situada a Cornellà de Llobregat i que porta el seu nom.
Van participar en aquest acte, Dtor. Josep Serrano Márquez, Carlos Alfonso Duràn, les filles de Teresa Duràn, així com residents i personal de la residència, per part de Citilab / Seniorlab, Teresa, Magdalena, Flora, Carlos, M. Lluïsa, Manuel, Amadeu, Rosa i Dolors.
La conferència va ser molt emotiva havia gent que l’habia conegut personalment, i tots van coincidir que Teresa Duràn, va ser una persona lliurada als altres, però el que més ens va interessar és la seva història personal, conèixer els seus pares, germans, en definitiva saber quals van ser les seves arrels.
Històries personals que són la base de Seniorlab, històries de vida explicades directament pels protagonistes o bé per algun familiar, com ha estat el cas de Teresa Duràn, gran desconeguda per a molts de nosaltres.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.