Entrades

setembre 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Un projecte Living Lab per a Seniors en la Societat del Coneixement

Comencem un nou cicle a Senior Lab amb energia i nous integrants!

Aquest mes de setembre hem iniciat un nou cicle de sessions a Senior Lab.

Per començar en gran, hem organitzat l’activitat “Construint comunitat”, basada en la dinàmica “Cabdell de llana” i l’hem dinamitzat a les dues comunitats sèniors del Citilab.

Aquesta activitat, senzilla, però profundament significativa, ens va permetre no sols presentar-nos com a grup, sinó també donar a conèixer l’essència de la nostra comunitat de pràctica i aprenentatge.

La dinàmica va ser molt emotiva: un cabdell de llana va passar de mà en mà entre els participants, creant una xarxa visible que simbolitzava la connexió i el suport mutu entre tots els membres. Mentre compartíem una part del cabdell, els membres més antics del Senior Lab van explicar als nous integrants què els ha aportat formar part d’aquesta comunitat. Alguns van parlar de com han adquirit noves habilitats tecnològiques que abans els semblaven inassolibles, altres van compartir com han trobat a Senior Lab un espai de suport, amistat i creixement personal.

Per la seva banda, els nous membres també van tenir l’oportunitat d’expressar les seves motivacions per unir-se al grup i les expectatives del que esperen aportar en aquest viatge d’aprenentatge compartit. Des dels qui busquen aprendre a fer servir eines digitals per mantenir-se connectats amb els seus éssers estimats, fins a aquells que volen explorar noves tecnologies i contribuir amb la seva pròpia experiència de vida, tots van coincidir que el Senior Lab és un espai d’aprenentatge per a tota la vida.

Una xarxa d’aprenentatge, col·laboració i amistat

El més enriquidor d’aquesta activitat va ser observar com, a través d’un simple cabdell de llana, es va construir una autèntica xarxa d’aprenentatge col·laboratiu i de comunitat. A Senior Lab, creiem fermament que l’aprenentatge és més valuós quan es comparteix, i aquesta dinàmica va ser un reflex clar d’aquesta filosofia.

Amb aquest esperit de col·laboració, donem principi a un nou cicle ple d’activitats, tallers i projectes que ens permetran continuar creixent junts.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>