Entrades

setembre 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Un projecte Living Lab per a Seniors en la Societat del Coneixement

Seniors creant històries amb Intel·ligència Artificial!

Qui va dir que la tecnologia només era cosa de joves? A la nostra darrera sessió, els nostres sèniors es van submergir en un apassionant món de creativitat i innovació.

Com? A través d’un joc que els va convidar a explorar les seves històries de vida pròpies i les dels qui els envolten. Amb emojis com a punt de partida , els nostres participants van crear relats plens d’emocions, superació i resiliència. Històries que ens feren reflexionar sobre la força de l’esperit humà!

I aquí és on entra la Intel·ligència Artificial. Amb l’ajuda de Chat GPT, transformem aquestes històries en veritables obres literàries. Els nostres sèniors van descobrir com aquesta eina pot ser una aliada per donar forma a les seves idees i crear narracions més elaborades.

Però no ens hi quedem. Laia Sánchez, la nostra experta en IA, ens va revelar els secrets de les intel·ligències artificials, els chatbots i les teories narratives. Fins i tot explorem eines com Gemini AI i Chat GPT Canva!

Què vam aprendre? Que la tecnologia pot ser una eina poderosa per connectar amb les nostres emocions, estimular la nostra creativitat i, sobretot, per aprendre i créixer a qualsevol edat.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>