Entrades

setembre 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Un projecte Living Lab per a Seniors en la Societat del Coneixement

Intel·ligència Artificial al SeniorLab al 2024

Ens capacitem per generar continguts amb Intel·ligència Artificial

Durant aquest any, en la comunitat del SeniorLab ens hem capacitat per ser generadors de contingut amb Intel·ligència Artificial. Per iniciar la introducció a la IA des d’un punt de vista teòric, la comunitat s’ha apropat a paraules clau vinculades a aquesta tecnologia (integrant conceptes com, per exemple, algoritme o prompt), ha descobert el funcionament de l’entrenament intel·ligent i ha obert debats sobre l’ús de la IA i l’ètica d’aquesta.

L’experimentació ha estat clau en la metodologia de treball del SeniorLab, que, després d’aproximar-se a la teoria, de seguida ha començat a fer servir eines d’IA concretes amb la finalitat de familiaritzar-se i integrar l’ús conscient d’aquestes en les pràctiques de la comunitat.

S’han utilitzat les aplicacions següents: Xat GPT, Copilot Designer, IA de Canva, Gemini AI entre d’altres.

Amb l’objectiu final que els i les sèniors siguin generadors -conscients i informats- de contingut emprant la IA, la comunitat ha creat materials didàctics utilitzant diferents tipus d’entrades o prompts, per generar contingut lliure de drets d’autor.



 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>