Entrades

setembre 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Un projecte Living Lab per a Seniors en la Societat del Coneixement

Gestió i valor de les nostres dades a la web

Si la pregunta és  quin és el destí de les nostres dades personals, llavors el què estem fent al nostre grup del SèniorLab t’interessa.

Aquí estem, la intenció va ser en principi propiciar un debat sobre aquest tema, doncs, de manera contínua i asumida proporcionem dades en cada moment mentre naveguem per internet.

De seguida vam constatar que no era lògic fer debat de una realitat que ens porta a tothom en la mateixa direcció, la dificultat per mantenir les nostres dades ocultes i o segures, és directament proporcional a l’ús que qualsevol de nosaltres fa de la navegació per internet, les nostres dades són informació que automàticament es

converteix en mercaderia o producte utilitzats per les grans corporacions on convenientment empaquetades es fan servir per tota mena d’usos.

Aquestes dades informen del nostres interessos, necessitats, debilitats, capacitats econòmiques o socials, en fi en un perfil que els facilita l’accés directe i amb garanties d’èxit per les seves intencions, siguin quines siguin.

Aquesta quantitat ingent d’informació/dades circulen i s’emmagatzemen en grandiosos servidors que les principals empreses tenen repartits pel món.

I tu com ho veus? Nosaltres ja estem preparant una xerrada sobre el tema que serà molt interessant. Ben aviat tindreu notícies nostres.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>