Entrades

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Un projecte Living Lab per a Seniors en la Societat del Coneixement

EL PARC DE MONTSERRAT: LLEGENDES I TRADICIONS

MONTSERRAT PARC NATURAL

More presentations from Dolors Solano

Al llarg d’aquest treball s’ha realitzat una exhaustiva recopilació de dades, així com l’integració d’un article personal d’un dels participants del projecte, imatges presses in situ i sobre tot ejercici en molt bona companyia, bona teca i algún agregat desconegut.
Així que em limitaré a parlar dels productes típics que podem trobar en la nostra visita a aquest lloc.
Abans de passar a la descripció que comentava voldria fer esment que aquest lloc (i és una opinió personal), té una atracció especial, com una mena d’imant que atreu tant a creients (òbviament) com a laics.
M’agrada pensar que hi ha un component molt important d’identitat catalana, i de curiositat per aquesta forma geològica que tenen els seus monticles i sobretot no oblidem la troballa de la Mare de Déu de Montserrat.
Us deixo aquesta web que m’ha semblat molt interessant, sobre aquest lloc i la cultura catalana en general: http://www20.gencat.cat/portal/site/culturacatalana
Comencem pel “mato”, “tomàquet de Montserrat”, “mel”, “aromes de Montserrat”, “cigrons”, “fruits secs”, “vins” i un llarg etcètera de productes.
Com bé va dir Josep Pla: «La cuina és el paisatge posat a la cassola»
Web: http://www.act.cat/wp-content/uploads/2012/06/CatalunaGastronomia.pdf

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.