Entrades

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Un projecte Living Lab per a Seniors en la Societat del Coneixement

Escriure historia de la teva ciutat

Donant-li voltes al projecte de histories del Seniorlab, he descobert la web BdeBarna que permet als ciutadans escriure histories de la seva ciutat i localitzar-les en un mapa de la ciutat.
http://www.bdebarna.net/v2_/index.php

Hi ha histories personals i tambe historia colectiva com la que narra aquest jove historiador sobre el carrer Joaquim Costa. No us perdeu la seva pagina personal anomenada Altresbarcelones.
http://www.altresbarcelones.blogspot.com/

La gent gran te molta historia que contar per que l’ha viscuda, l’ha feta. No només l’ha aprés als llibres. I ara la pot contar a les properes generacions i deixar aquesta patrimoni inmaterial… pel que pugui servir.

Artur.

3 comments to Escriure historia de la teva ciutat

  • lolisolano

    Hola Artur acabo de ver tu post, intentaré buscar más información sobre esta línea de investigación. Sobre el tema moda, puedes ver lo que he localizado que imagino a tí y Carme Jansá, os puede interesar. Pero me gustaria llamarlo PASARELA”, en lugar de “MODA”.

  • Dmorenom64

    Interessants, aquests enllaços. Gràcies. Doris

  • Joan

    Merces Artur, una gran idea! Procuraré escriure la historia de la meva Barcelona, anirá com “Volta el mon, i torna al born! Vaig neixe al peu de la Sagrada Familia a on vaig restar fins els 4 anys, d’allá ens Varem moure al carrer Dominics nº 6 y al acabar la guerra a Vendrell 23… vaig ser fora uns deu anys i al tornar la mare em va trobar un atic uba manzana mes avall, el 30 del Paseif de Sant Gervasi aon encara hi vivim! Aquest es el meu Born!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.