Entrades

març 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

MASIES I CASES PAIRALS A SANT JOAN DESPI

Estimats amics i companys volem compartir amb tots vosaltres aquest esdeveniment, el dimecres 19 de febrer es celebrarà la presentació del treball realitzat per Neus Sevilla i Rosa Garvi, sobre les Masies de Sant Joan Despí.
L’esdeveniment tindrà lloc a l’Aula Cultural de Gent Gran de Sant Joan Despí a les 17:00 h.
Seria bo que els companys estiguem allà per donar-los suport i ànim.

Masies i Cases Pairals de Sant Joan Despi

More PowerPoint presentations from Dolors Solano

Treball realitzat i presentat per Neus Sevilla i Rosa Garví, amb la ínestimable ajuda de Carles Carrasco.
Com ja sabeu des d’un parell d’anys a Seniorlab portem a terme un treball anomenat Masies del Baix Llobregat .
En aquest cas ens endinsem en la recollida d’informació sobre aquest model d’edificacions que formen part del nostre patrimoni immaterial , i que conformen el mapa de la pagesia d’altres temps .
Sant Joan Despí és un dels molts municipis que formen part de Catalunya i que està situat a la comarca del Baix Llobregat .
Tot i sent una població que en els últims anys ha crescut moltíssim, encara segueix mantenint la seva estructura de poble, amb cases baixes i carrers tranquils on poder passejar .
No oblidarem tampoc el seu passat modernista de la mà de Josep M. Jujol.
Però en la presentació d’aquest treball les persones que l’han dut a terme s’han centrat en un passat no molt llunyà, quan la zona del Baix Llobregat era ric i pròsper en cultius, gràcies també a estar situat en una zona banyada pel riu Llobregat i amb una gran quantitat de pous, així com el Canal de la Infanta.
Esperem que a tots els ciutadans de Sant Joan Despi, així com tots els que visiteu aquest blog us agradi aquest treball que s’ha relitzat amb tot el carinyo per persones amb un vincle afectiu i de amistat molt important amb aquesta localitat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.