Categories
SeniorLab

EL MILLOR REGAL DEL MÓN

Bona tarda, anava a descriure els beneficis del plor, però per defecte professional m’he anat a Internet i he buscat la que més se cenyia a les emocions que he sentit en veure el regal que m’han fet els sèniors.
Ahir en el menjar no vaig poder apreciar ni molt ni poc el regal que em van lliurar, però avui sí, a tal estat que els meus companys m’han trobat plorant a raig fet i que no ha estat la seva sorpresa i preocupació, han pensat que m’havia passat alguna cosa greu, quan els he explicat i ensenyat la causa del meu estat, s’han sumat al moment, per allò de la solidaritat.
Moltes gràcies sèniors, sou el millor d’aquesta casa.
BON NADAL I FELIÇ 2013

Una resposta a “EL MILLOR REGAL DEL MÓN”

ELS AVIS CONTISTES

ELS AVIS CONTISTES
Un taller d’una experiència reeixida. Els contes, son contes, son el pensament lliure i cadascú, ho ha expressat amb experiències, sentiments, i sobretot amb el cor.
El PROLEG del periodista German Sierra, ens posa en un llistó molt alt, la qual ens fa molt cofois, i des de aquí li agraïm les seves lletres.
Així mateix a LA IDEA DE SENIORLAB, professora Dolors Solano que ens va donar els ànim per emprendre aquest repte.
Agraïment també per el CD, que conservarem en tota l’estima d’aquest esdeveniment
Joana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.