Entrades

gener 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« des.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BARRI CENTRE – CORNELLÀ DE LLOBREGAT

L’Amadeo Navales quan va començar a formar part del Seniorlab, va prendre la decisió de parlar-nos dels diferents barris de Cornellà, però a través del poder de les imatges, crec que va pensar que “una imatge val més que mil paraules”, dit sigui de pas barris que coneix com el palmell de la mà.
Al llarg de la seva participació en el projecte Seniorlab, ens anirà regalant petites perles d’un passat i un present de la ciutat de Cornellà, una ciutat que a part dels seus edificis i del seu passat romànic i industrial, és una ciutat emblemàtica de per si .
Tenim un gran bagatge de persones i entitats que es dediquen a escriure la història, els grans esdeveniments i el fan per preservar aquest patrimoni, molt bé, però no oblidem que de la història d’un poble, també formen part els ciutadans, aquesta història viscuda dia a dia i de la qual no es realitza cap crònica.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.