Entrades

maig 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« des.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

LA MODA – ANEM PER BON CAMI

Aquest matí tot llegint La Vanguardia, he tingut noticia de que el “modisto” que durant molts anys ha vestit a la reina Isabel d’Anglaterra haurà de tancar portes. Una de les causes principals es que les dones de 60 anys no volen vestir de manera tan conservadora. Això m’ha fet pensar en el projecte que, dins del Seniorlab, encapçalen la Carme Jansà i en Artur. També he estat llegint una mica pel damunt una entrevista amb la Carolina Herrera, que diu que als 60 no es pot vestir com als 30. Tot plegat que, en el camp de la vestimenta per les dones amb alguns anys, hi ha un munt de feina. Preguntar-nos qué volem? Semblar més joves? No ho crec. Sembla senzill, però hi ha un gran camp pel debat…

1 comment to LA MODA – ANEM PER BON CAMI

  • loli

    La moda, complicado el tema, porque ¿que es la moda?, diseños de rabiosa actualidad ó lo que nos gusta, con lo que nos sentimos comodos ó el estilo que nos permite obtener un reconocimiento social, no sabria decirlo, lo que sí es cierto es que cada día nos levantamos con el eterno dilema (aunque el armario esté a rebosar): ¿qué me pongo?, y me pregunto ¿como será el fondo de armario de la Carolina Herrera?, ni me lo imagino. Os puedo asegurar que el mío es de lo más modesto.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.