Entrades

març 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

VISITA ESCOLA ELISAVA A SENIORLAB/CITILAB

    

 

 

 

 

 

Ahir ens van visitar alumnes de l’escola Elisava, branca disseny industrial, van realitzar presentació de l’escola, així com del grup, acompanyat d’alguns dissenys molt interessants, com ara: taxi, amb sistema d’accessibilitat externa per a persones amb discapacitat, escultures en pedra disseminades per la ciutat la utilitat seria per donar suport a l’ordinador, peus (per descansar), com seient …, cavallet de fusta infantil sense perfils agressius, peces no desencaixats …
La idea és fer coworking entre alumnes i sèniors, un cop feta la presentació, els integrants de SeniorLab van exposar els seus dubtes, així com alguna que altra idea de col.laboració.
S’ha creat un grup que està interessat en col.laborar en el disseny d’algun element que pugui servir en la vida quotidiana tant de Sèniors com d’Elders.
Adjunto calendari per als que hi participaran, així com per els que puguin estar interessats.
Dies de trobada: 18 Enero – 1 febrer – 22 febrer (Visita SeniorLab a Escola Elisava) – 8 Març (Presentació final dels alumnes)
No cal dir la gran oportunitat que tenim al nostre abast, en el sentit de donar el nostre punt de vista com a ciutadans i col.laborar en la fabricació d’un producte, o una idea interessant per a la nostra ciutat, potser podríem ajudar a crear una ciutat amable, recuperar espais verds, la ribera del riu. De tota manera el principal és passar-ho bé i gaudir d’aquesta col.laboració que de ben segur ens aportarà nous reptes.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.