SENIORLAB – RIUADA 1971 – TESTIMONIS EN PRIMERA PERSONA
SENIORLAB – RIUADA 1971 – TESTIMONIS EN PRIMERA PERSONA

SENIORLAB – RIUADA 1971 – TESTIMONIS EN PRIMERA PERSONA


El passat 9 de setembre vam fer una entrada titulada: 40 anys d’una tragèdia, hi comentabem que realitzariam un petit debat, el qual un cop realitzat de petit no té res. Els testimonis ens vénen de persones que van viure en primera persona aquella tragèdia i d’altres que ho van viure en la distància.
El que està clar és que per a tots va ser un succés inesborrable, ens agradaria que les noves generacions coneguin de la mà dels protagonistes els esdeveniments de la nostra ciutat.
Us deixem aquesta gravació que ha estat realitzada en l’espai Seniorlab de Citilab – Cornellà de Llobregat.
Agraïm a tots els sèniors que van participar en aquest debat i que encara després de tants anys, se’ls veia emocionats en recordar aquells moments, també donem les gràcies al nostre càmera d’excepció Antonio Sevillano i al departament de medi: Alex i David per aquest muntatge .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.